Festményrendelés & Kapcsolat

A festményrendelésről

 

-A részletek megbeszélése után (téma, nézőpont, háttér jellege, történelmi esemény stb.) kompozíciós vázlatot készítek.

- Konkrétabb elképzelés esetén (megadott oldalszámú repülő, saját autó) nem árt, ha kapok néhány jó minőségű fotót.

-A kép mérete, formátuma bármilyen lehet: kisebb helységbe 50x40cm-es, nappaliba, irodába, vagy tárgyalóba 100x70cm-es, esetleg nagyobb. Az olajfestmények ára a méreten kívül a téma összetettsége szerint is alakul.

-A vázlatrajz elfogadása után a díj felét elkérem komisszió gyanánt, majd néhány hét alatt elkészítem a képet.

-A teljes befejezés előtt  fotót küldök a képről. Ekkor még lehetőség nyílik kisebb módosítások megbeszélésére, elvégzésére.

-Ha nem lehetséges a képet személyesen átadni, csomagküldő szolgálattal (DHL, EMS, FedEx) is eljuthat a festmény a megrendelőhöz. Ebben az esetben a feladás előtt a honorárium fennmaradó részével együtt át kell utalni a szállítás díját is.

 

Ha épp sok a munkám, előfordul, hogy öt-hat hetet is várni kell, de addig is érdemes megnézni a Megvásárolható képeim oldalát, ahol az elvihető munkáim láthatók. :)

Térplasztikáimról
 

Térplasztikát is szívesen készítek felülvilágítóba, lépcsőfordulóba, megbeszélés alapján, a helyszín ismeretében, a képrendeléshez hasonló feltételekkel.

A függesztett „madár” konstrukcióimtól eltérően, az  Aeronautica / Aeronautilus szerkezeteket a maguk 2-5 méterével nem mindennapi alkotások. Amennyiben ilyen méretes alkotásra lenne szüksége, írjon e-mailt.

A megrendelésre készített Pearl Harbor című festményem, s a megbízónak átadott vázlata:

Ha kérdése van, küldjön e-mailt! Címem a kapcsolat oldalon található.   Minden jog fenntartva.   © Mascher Róbert 2006